9. novembrī aicinājums piedalīties MĀJOKĻU DIENĀS 2024 – Piesaistiet jaunus klientus un parādiet savu piedāvājumu visā spožumā!

Dalīties:


9. novembrī aicinājums piedalīties MĀJOKĻU DIENĀS 2024 – Piesaistiet jaunus klientus un parādiet savu piedāvājumu visā spožumā!

Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācija (LANĪDA), banka CITADELE un tirdzniecības centrs DOMINA SHOPPING ar prieku aicina Jūsu uzņēmumu piedalīties ikgadējās MĀJOKĻU DIENĀS, kas norisināsies 2024. gada 9. novembrī t/c Domina Shopping! Pasākumu atbalsta “EfTEN Capital” un nekustamo īpašumu sludinājumu portāls “City24.lv”.

Šī ir lieliska iespēja tieši sasniegt un uzrunāt tūkstošiem potenciālo klientu vienā vietā. Pasākuma dienā t/c Domina Shopping pulcēs vairāk nekā 16 000 apmeklētāju – tas ir ideāls moments, lai prezentētu savus jaunākos nekustamo īpašumu projektus un pakalpojumus. Domina Shopping auditorija ir maksātspējīga, sabiedriski aktīva un lielākoties sastāv no ģimenēm ar bērniem, kas aktīvi interesējas par dzīvesvietas uzlabošanu un jauniem nekustamajiem īpašumiem.

Kāpēc piedalīties Mājokļu dienās 2024?

  • Atdzīvojies tirgus: Izmantojiet iespēju gūt labumu no nekustamo īpašumu tirgus atveseļošanās un pieaugošās pircēju intereses.
  • Tieša pieeja potenciālajiem klientiem: Uzrunājiet vairāk nekā 16 000 interesentu, kuri ieradīsies apmeklē tirdzniecības centru, kā arī īpaši vēlas apmeklēt šo pasākumu.
  • Plaša publicitāte: Organizatori nodrošinās jūsu uzņēmuma un piedāvājumu plašu redzamību caur daudzveidīgiem mārketinga kanāliem – gan tiešsaistē, gan t/c iekštelpās, gan ārējās reklāmās.
  • Unikāla iespēja veidot kontaktus: Satiecieties ar nekustamo īpašumu nozares profesionāļiem un potenciālajiem partneriem, lai veidotu jaunas sadarbības un stiprinātu esošās.

Kas jūs sagaida pasākumā?

  • Jaunākā informācija par mājokļu tirgu un tendencēm
  • Ekskluzīvi mājokļu kredītu piedāvājumi no bankas Citadele
  • Profesionāļu diskusijas par tirgus attīstību un nākotnes iespējām
  • Plaša projektu prezentācija no labākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem

Neatlieciet uz pēdējo brīdi! Dalība ir ierobežota – tikai 20 uzņēmumiem tiks dota iespēja piedalīties ar savu stendu.

Reģistrējieties līdz 31.oktobrim un nodrošiniet savu vietu, lai gūtu maksimālu labumu no šī pasākuma.

Reģistrācijas saite ŠEIT

Mājokļu dienām jau apstiprinājuši dalību:

PRIME Realty
Hepsor
ARCO REAL ESTATE
Murjāņu 70
Latio
River Properties
Hanseatic Alternative Investments AIFP
Dores Fabrika
Atgriezties